Ralph Lauren

Ralph Lauren is een kledingfabrikant en -retailer die wereldwijd bekend staat om zijn hoogwaardige merkkleding en accessoires. Het staat internationaal bekend om zijn stijlvolle en goed gemaakte merkkleding en accessoires. Het bedrijf werd oorspronkelijk opgericht door ontwerper Ralph Lauren, die later de naam veranderde in Ralph Lauren na het starten van zijn eigen modelijn. Het bedrijf heeft nu zijn hoofdkantoor in New York City en maakt producten variërend van het casual tot het luxe segment. Naast kleding verkoopt het bedrijf ook accessoires zoals sokken, schoenen, portemonnees en zelfs parfum en cosmetica. Ralph Lauren streeft er voortdurend naar om de beste klantenservice te bieden en om zijn klanten chique en moderne stijlen te bieden.

Het American Eagle-label

Ralph Lauren biedt samen met het American Eagle-label een breed scala aan herenkleding en accessoires. De meest populaire herenmode artikelen van Ralph Lauren zijn de Ralph Lauren garderobe producten zoals broeken, overhemden, blazers, pantalons, sweaters, jassen en schoenen. Een opvallend kenmerk van de meeste Ralph Lauren-kleding is de aandacht voor detail, die duidelijk wordt in hun coty-, denim-, golf- en andere casual kledingcollecties. Tijdens het seizoen 2007/8 kreeg de Ralph Lauren-collectie herenkleding veel negatieve kritiek vanwege het ‘onrealistische’ ontwerp en omdat het te trendy was, terwijl andere herenmode niet hetzelfde belang kreeg. Ralph Lauren blijft echter aan de top van de mode-industrie met zijn brede selectie herenkleding en accessoires.

Ook kinderkleding en accessoires

Ralph Lauren vervaardigt naast herenkleding ook kinderkleding en accessoires. De kinderkledinglijn is onlangs opgenomen in de Oprah’s Favorite List. Om deze reden is Ralph Lauren een van de meest populaire kinderkledingmerken ter wereld. Een ander opmerkelijk Amerikaans modelabel, Ralph Lauren, biedt zijn klanten een verscheidenheid aan kortingsbonnen. Voor die mensen die geen geld willen uitgeven aan een uitbundige garderobe, zijn er een aantal kortingsbonnen beschikbaar. Als je bijvoorbeeld een Ralph Lauren-shirt of spijkerbroek koopt voor $ 25, kun je een gratis broek of vest krijgen door hun officiële website te bezoeken en je aan te melden voor hun e-mailnieuwsbrief. Ralph Lauren blinkt echter niet alleen uit in dameskleding, maar ook in zijn assortiment accessoires.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *