De juiste kledingstijl voor een maatje meer!  

Kleding kan veel voor ons betekenen op het gebied van uitstraling en zelfvertrouwen. Door jezelf op de juiste manier te kleden zul je, je veel zelfverzekerder voelen en dit ook uitstraling. Maar welke manier van kleden past nu bij jouw lichaam? In dit blog geven we graag wat tips aan vrouwen met een maatje meer. Deze vrouwen zijn over het algemeen vaak onzeker over hun buik, billen en benen. Ook wel bekend als de 3 B’s. Ben je benieuwd hoe je deze onzekerheden kan omtoveren in zelfverzekerdheid? Je leest het hier!

Waar ben je trots op?

Ieder vrouw heeft sterke punten en minder sterke punten als we het zo even moeten benoemen. Er zijn dingen die ze minder mooi vinden aan zichzelf maar ook dingen die ze (hopelijk) wel mooi vinden aan zichzelf. Wanneer je een maatje meer hebt kan het zijn dat je wat onzeker bent over het gebied rondom je buik, je billen en je benen maar misschien ben je juist wel heel erg blij met je taille, je boezem, je hals en je gezicht. Zorg er dan voor dat je deze mooie sterke van je punten laten zien. Je wilt ze laten stralen. Je kan bijvoorbeeld je taille nog wat extra accentueren door een tailleriem te dragen en je boezem kan je mooi laten uitkomen met een bovenstuk met een v-hals. Ben je juist ontzettend blij met je gezicht? Draag dan eens een shirt of trui met een colletje. Hierdoor komt je gezicht nog extra goed naar voren. Door je sterke punten te laten zien zal er minder aandacht gaan naar de minder sterke punten en kan je, je ook in plus size kleding een prachtige vrouw voelen.

Draag je de juiste maat?

Wanneer we een maatje meer hebben zijn we al snel geneigd om ruimere kleding te dragen. We kiezen liever voor één of twee maten groter dan onze eigen maat. Op deze manier hopen we dat we de onzekerheden een beetje verdoezelen. Ondanks dat een begrijpbare redenering is werkt het zo echt averechts. Door je te kleden met kleding die te groot is zal je er juist onflatteus gaan uitzien. Kies daarom altijd voor je eigen maat, ook als de kleding nauw aansluit om je lichaam. Door kledingstukken te kiezen die dimensie creëren zal ook nauw aansluitende kleding jou prachtig staan. Denk bijvoorbeeld over een jasje die net over je heupen valt of een top die vanaf de taille iets wijder uitloopt. Ook een lange blazer of een A-lijn jurk zijn prima kledingitems voor dames met een maatje meer. En vergeet uiteraard ook je lingerie niet. Ook hier wordt vaak de verkeerde maat gedragen qua bh of korset. Ook hierbij is de juiste maat van groot belang voor een prachtige uitstraling.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *