Kunst voor iedereen

Veel mensen denken dat kunst duur is. Niks is minder waar. Bij www.artihove.nl vind je veel verschillende soorten betaalbare kunst. Ze hebben niet alleen ruim aanbod aan geschenken maar je kan er ook voor kiezen om hedendaagse kunst te kopen. Dit zal een toevoeging zijn voor elke ruimte in je huis. De hedendaagse kunst heeft als eigenschap een ruimte samen te brengen, spectaculair focuspunt te zijn en om te verrijken. De geschenken die ze in het assortiment hebben zijn voor vele gelegenheden zoals bruiloft, geboorte en relatiegeschenken. Ook voor een cadeau afscheid collega bij arthove.nl ben je aan het goede adres. 

Kenmerken van brons

In het laatste decennia is de brons prijs verviervoudigd. Het is een metaal en samengesteld uit koper en tin. Het tingehalte varieert tussen de 10 %en 30 %. Doordat er tin aan toe is gevoegd is brons harder en minder buigzaam dan koper. Afhankelijk van het tin gehalte heeft brons een roodachtige tot gelige kleur. Hoe weet je dat je  bronzen beelden hebt gekochten? Brons is niet magnetisch, is zelfsmerend en heeft een warme tijdloze uitstraling. Brons kan een groene oxidelaag krijgen door corrosie. 

Beeld in huis of tuin

Zit je er aan te denken om een mooi beeld of sculptuur voor in je huis of tuin te kopen dan is daarin een zeer ruim aanbod. Vanouds worden sculpturen vervaardigd uit starre materialen zoals hout, natuursteen. Maar het kan ook van gips, beton of baksteen zijn. Sculpturen hebben door de geschiedenis heen voor mensen altijd een bijzondere betekenis gehad om iets uit te drukken. Voor iets moois voor in je huis of tuin of mooi cadeau zijn veel verschillende sculpturen te koop. Als cadeau kan je er een persoonlijke boodschap mee uitdragen. Het is te verkrijgen in kleine beelden maar ook grote voor in je tuin. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *