Deze toffe schoenen gaan we aankomend seizoen veelvuldig zien!

Schoenen… ze kunnen onze outfit maken of kraken. Met de verkeerde schoenen onder je outfit kan je kleding er opeens een stuk minder sierlijk en elegant uitzien terwijl het je net, toen je voor de spiegel een rondje draaide, nog zo goed stond. Een paar goede stappers zijn dus van reuze belang als je wilt dat jouw outfit on point is. Een goede manier om de juiste schoenen te kiezen is op de trends enigszins in het oog te houden. Het zijn niet voor niets trends en zullen jouw outfit dus behoorlijk goed kunnen doen. Benieuwd wat de trends zijn voor aankomend seizoen? We hebben ze hier voor je op een rijtje gezet.

De gladiator sandalen

We hebben de maanden januari en februari inmiddels achter ons gelaten en ook de maand maart loopt binnenkort op zijn eind. Dat betekent dat het steeds mooier weer gaat worden. Wanneer de zon zich vaker laat zien en de temperatuur weer omhoog gaat kunnen onze zomerse schoenen weer uit de kast gehaald worden. Sandelen zijn in de lente- en zomermaanden dan ook een top favoriet. Aankomend seizoen zal je de gladiator sandalen veelvuldig voorbij gaan zien komen. Deze sandalen hebben de gladiator stijl overgenomen. De sandalen wordt namelijk om vastgemaakt door middel van een aantal touwtjes die om de enkels heen wordt gewrapt. Net zoals je dat vroeger ook zag bij de gladiatoren. Weet je ook meteen waar deze sandalen hun naam aan te danken hebben.

De tijdloze sneaker

Heeft ooit het sneaker concept heeft bedacht is wat ons betreft koning. De sneakers is een tijdloos exemplaar die we ieder seizoen wel weer voorbij zijn komen. Uiteraard in vele verschillende soorten en maten zoals de nieuwste sneakers uit de Hogan collectie maar toch, de basis blijft hetzelfde. Een comfortabele schoen met een casual uitstraling die bijna onder iedere outfit gedragen kan worden en ook nog eens lekker zit. Wat wil een mens nog meer? Aankomend seizoen gaan we deze schoenen uiteraard ook weer veel terug zien en dit keer in verrassende kleurencombinaties. Voor de trendy sneakers van dit moment wordt namelijk niet gebruik gemaakt van maar één of twee kleuren. Nee, juist meerdere kleurcombinaties is wat jouw outfit net dat beetje extra geeft. Bij Van Arendonk vind je al toffe sneakers voor aankomend seizoen en nog veel meer.

De fluffy slippers

Ook de mode trends passen zich steeds meer aan, aan de hele Corona-situatie. Zo zijn de huispakken bijvoorbeeld weer helemaal in en staat comfortabele kleding boven zakelijk en net. Niet zo gek ook natuurlijk nu we steeds minder de deur uit gaan. En wat kan je nou beter in huis dragen dan een paar zachte pantoffels of fluffy slippers. De fluffy slippers wordt aankomend seizoen dan ook echt een mega trend, zeker omdat we onze teen weer graag willen blootstellen aan de warme zonnestralen. Haal daarom nu alvast deze comfy stappers in huis zodat jij er alvast klaar voor bent.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *