Een nieuwe garderobe omdat de lente is begonnen

De lente is begonnen, het zonnetje gaat steeds meer schijnen en onze garderobe is toe aan een opfrisbeurt. En daar is het nu de ideale tijd voor. Dus plan wat tijd in om jouw kast helemaal te ordenen en te kijken wat je nieuwe nodig hebt en wat er ook weg kan. 

 

Ruimen, ruimen, ruimen

Het is altijd goed, wanneer je jouw garderobe weer wilt vullen, om eerst even goed te ruimen. Want anders past het straks allemaal niet meer in de kast en dat is natuurlijk ook zonde. En je hebt vast wel kleren die je bijna niet meer draagt of helemaal niet meer draagt. Dan kan je die beter weg doen waardoor je plaats maakt voor nieuwe kleren die je dan kan gaan dragen. Want het is natuurlijk zonde om kleding in je kast te hebben hangen wanneer je ze niet draagt. En wanneer je dan ook jouw kast doet ruimen, kan je ook gelijk de kast uitstoffen en schoon maken. Ook dat is wel eens fijn om te doen.

 

Nieuwe items voor in de kast

Het is altijd leuk om nieuwe items te kopen. Hierbij moet je altijd vooral kijken wat je zelf fijn vindt om te dragen. Want of je nu shirtjes draagt over overhemden van ledub. Zolang jij het graag draagt is het uiteraard goed. En wanneer je dan ook van te voren je kast hebt uitgeruimd, weet je ook wat je nog nodig hebt. Want dubbele dingen is natuurlijk zonde. Dus dan is het altijd goed om te weten wat je allemaal nog nodig hebt. 

 

Het nieuwe winkelen

Het is ons allemaal niet ontgaan natuurlijk. We kunnen een shopafspraak maken om in de winkel te gaan winkelen. Maar of dat zo ideaal is, daar zijn de meningen natuurlijk over verdeeld. Maar online shoppen, dat doen we wel vaker, maar gebeurt nu natuurlijk nog meer. We missen natuurlijk het fysiek winkelen zonder enige tijdsdruk. We willen op ons gemak rondkijken en kijken wat we nodig hebben. En bij online winkelen is het toch altijd anders, omdat je dan ook de materialen niet kan voelen en niet gelijk kan passen. En je kan het vaak dan gratis retour doen, maar het is natuurlijk toch anders dan wanneer je het in de winkel gaat kopen.

 

Maar we moeten nog eventjes volhouden voordat het land weer helemaal open gaat. Maar dit houden we vol en dan kunnen we straks weer zonder enige tijdsdruk gaan winkelen en op ons gemak gaan kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *