Coolblue: van MP3-spelers tot grote e-commerce onderneming

Coolblue werd in 1999 opgericht door drie Rotterdamse studievrienden en is uitgegroeid tot een e-commerce onderneming die meer doet dan alleen artikelen via internet verkopen. Naast de webshops zijn er 15 fysieke winkels en werken er in totaal zo’n 6300 mensen bij het bedrijf. In de begindagen verkochten de oprichters mp3-spelers en laptops vanuit de studentenkamer van één van hen. Inmiddels is het bedrijf een van de grootste spelers op het gebied van online verkoop van elektronica en allerlei andere apparatuur in Nederland, België en Duitsland.

Een hele week lang Black Friday

Ook voor Black Friday aanbiedingen kun je bij Coolblue terecht. Bij deze webshop vind je op zwarte vrijdag, 26 november 2021, kortingen op een keur aan artikelen. Maar er is nog beter nieuws: dit shop-event duurde bij deze internetwinkel tijdens de vorige edities zelfs een week lang. Dus lukt het je niet om op vrijdag achter je pc te schuiven om mooie aanbiedingen te vinden, dan kun je tijdens de andere dagen je slag slaan. Of je nu nog wat Sinterklaascadeaus nodig hebt, of alvast voor kerstmis wil shoppen, je hebt er een week de tijd voor.

Voor alles met een snoer of batterijen… en meer

Coolblue verkoopt eigenlijk alles waar een snoer aan zit of waar batterijen in zitten. Je vindt er veel elektronica, maar ook huishoudelijke en keukenapparatuur en witgoed. Daarnaast vind je in deze webshop ook een ruim assortiment reistassen, koffers en rugzakken. Kortom, tijdens Black Friday zul je keuze genoeg hebben om een goede aanbieding te vinden. En vind je het fijn om persoonlijk advies te krijgen, de klantenservice is tot middernacht op verschillende manieren te bereiken, ook via whatsapp. En anders kun je in één van de fysieke winkels terecht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *